page banner

Pipa Baja ASTM A106 ERW

Pipa Baja ASTM A106 ERW

katrangan singkat:

Pipa saluran ( API 5L / ASTM A53 / A 106)
Iki digunakake ing transportasi banyu, gas lan lenga uga.
Ukuran (OD X W. T): Saka 13.7mm — 323.9mm x 2.31m nganti 31.75mm
Standar: API Spec 5L
Kelas: Gr.B, X42, X52, X56, X65, X70


Detail Produk

Tag produk

Pipa Baja ASTM A106 ERW

Kami minangka PRODUSEN profesional Pipa Baja lan Fitting wiwit taun 1989, Nyediakake kualitas lan layanan sing luar biasa kanthi rega sing kompetitif kanggo pipa SS Seamless, Pipa SS Welded, Pipa Seamless CS, Pipa Seamless Alloy Steel, Fitting Tekanan Tinggi, Fitting Las Butt, Flanges lan Valves .

EKSPOR produk kita menyang Afrika, Oseania, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat dll.

komoditas Pipa baja mulus API 5L / ASTM A53 / A 106 Line Pipe
Standar API-5L, ASTM A 36, ASTM A53, ASTM A 106
Bahan Gr.B, X42, X52, X56, X65, X70
Metode Proses Cold Drawn / Cold Rolled
Ukuran OD: 6mm ~ 800mm WT: 1mm ~ 50mm
dawa MAX.16 meter utawa minangka reqirement pelanggan
Rincian packing Ing Bundel utawa Miturut Panjaluk Pelanggan
Rincian Pangiriman 10 ~ 30 dina sawise pesenan
Syarat-syarat pembayaran L/C T/T
Ketentuan Pengiriman FOB CFR CIF CIP CPT EXW
MOQ 5 ton
asale CHINA
Standar JIS/GB/DIN/ASTM/AISI
Aplikasi Bahan pangan, gas, metalurgi, biologi, elektron, kimia, petroleum, boiler, energi nuklir Peralatan medis, pupuk, lsp.
CATETAN Mangga hubungi kita, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk lan layanan kanthi kualitas paling apik kanggo sampeyan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: